Nosza!

2008.11.13. 19:17

Nyàjas olvasoim! Nyilvàn minden nap töprengtek, hogy miért is nem frissitem gyakrabban nagy sikerû blogomat. Ennek több oka is volt, de azt hiszem a legfontosabb, hogy nagyon ellustultam. Ha 8-9 oràban olyan szellemi munkàt kell csinàlni, amit egy kisérleti csimpànz betanitàs nélkül gond nélkül abszolvàl, az bizony jobban kàrositja az aktivitàsért felelös agysejeteket, mint egy magyaros tequila*. Ebben a szellemi mocsàrban tengôdve, ràkaptam a szovicc.blog.hu -ra, ahol màr alkotoként is sikerült megjelennem.

Tovàbbà az sem okozott nehézséget, hogy összerakjam minden idôk legbénàbb képrejtvényét.

Ilyen, érezhetô szellemi kimerülés az oka hogy nem irkàlok ide. Pedig történtek dolgok. Meglàtogattuk Gabi rokonai az Alpokban, ahol majdnem meghaltunk hegymàszàs közben, de azért jo volt. Errôl akarok valamikor egy fényképes posztot irni, csak kéne az elhatàrozàs.

Tovàbbà voltunk hajofelvonulàson Rouenben, bolyongtunk kicsit Normandiàban, valamint a Skodàval megnéztük Orléanst. Ennek is szàndékomban àll egy külön postot szentelni. Arrol nem is beszélve, hogy a Favoritot, a müncheni oktoberfestet érintve hoztuk ki Pàrizsba, majdnem kalandos körülmények között. Meg voltam Pavellel, a cseh munkatàrssal szörfözni a La Manche környékén. Illetve ô szörfözött, én meg bermudanaciban pancsoltam az oceànban, amiért viccesen néztek ràm a nyakig neoprénbe öltözött szörfösök.

 

 

*Magyaros tequila, kopiràjt Cézàl, Benito, valamint legfôképp jomagam:
-so a puhànyoknak valo. Hasznàljunk erôs pistàt helyette.
-Ezutàn jöhet a kisüsti pàlinka, lehetôleg 50%V/V felett
-Legvégül, igény szerint harapjunk egy fej vöröshagymàba,
erôspaprikikàba, esetleg csipôs kolbàszba.
3, torokfàjàs nélküli honap ezekutàn garantàlt.

A bejegyzés trackback címe:

https://silarde.blog.hu/api/trackback/id/tr73767621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása