Bruxelles, màsodik felvonàs

2008.03.23. 20:12

Silarde: IMG 0598 Kis szunettel ugyan, de a 3. nap kèpeit is feltoltottem, megnézheto az osszes kép itt:

http://indafoto.hu/silarde/bruxelles

Voltunk a grandplaccon megint, hogy lefotozkodjunk ott nappal is. Keves a fènykèp, mert hiszen regel ki kellett jelentkezni a szàllodàbol ès hàt kèt nagyobb szatyornyi "szuvenirt" cipelve nehèz fènykèpezni, de azèrt nèha sikerult. De ettol is izomlàzam lett, tovàbba az elso rèszben emlitett okok miatt  fogalmazzunk ugy, hogy "màsnapos" voltam. Nem kicsit.



Silarde: IMG 0619Ez itt pèldàul a granplacc, ahol sok arany, meg szobor, meg alapvegtoen dràga dolgok vannak kis helyen. Volt egy elmèletem, ami ebbol a làtvànybol, illetve abbol tàplàlkozik, hogy a belga hàorus hosok felsorolàsàhoz a szobroknàl viszonylag kismèretu màrvànytàblàkat hasznàltak. Az lehetett itt a modi, hogy ha jott egy hadsereg, akkor mielott elkezdtek volna itt pusztitani ebbena  szèp orszàgban, es tonkretettek volna egy kocsmàt vagy aranyszobrot, gyorsan megadtàk magukat. Kicsit gerinctelen technikànak tunik, de mûkôdik. Belegondolunk, mi hadakoztunk mindenkivel, aztàn most mègis Belgium van elorèbb, nem is kicsit.

Silarde: IMG 0602Làtunk tovàbbà itt kèpeket templomokbol. Itt nem 100 kilos szerecsen ministrànsfiuk vigyàznak arra hogy az emberfia ne fènykèpezzen ôssze mindent. Itt àltalàban baràtsàgosabbak az emberek mint Pàrizsban. Es a sor is jobb, de ezt most hagyjuk. Szoval itt egy viszonylag militàns kerestènysèg lehet, mert minden profètànak vlami fegyver vna a kezèbe rakva aranybol. Macsèta, balta, kard, bunkosbot, csoda hogy géppisztoly nem làttam.



Silarde: IMG 0646 Az ilyen tipusu kèpeken a Belgiumban igen divatos Art Deco muveszeti vonalat figyelhetjûk meg. Giccsesebb mint Francihonban, de màr annyira ronda, hogy szép. Ez itt a kèpen az OLD ENGLAND, ami hiresen giccses, régi épûlet. Van mè diadaliv is, ami alatt àtmegy az autolàlya, de cselesen, a fold alatt. Font meg egy park van, ahol akàr mèg pisilni is lehet.





Zàrom soraimat, majd legkozelebb mutatok pàr kinai ujeves kèpet, mert az is egy szornyen giccses dolog.

A bejegyzés trackback címe:

https://silarde.blog.hu/api/trackback/id/tr39393802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zs 2008.03.24. 17:34:08

rossz a link:(

Silárde en France 2008.03.25. 00:19:11

Nekem mudodik, a hiba az ön készulèkében van :)

Zs 2008.03.25. 20:24:54

Hát jjó...akkor nem nézem meg:)

Zs 2008.03.26. 12:38:46

Háhááááhááhááááááhhááááá:) ENNYI

szota 2008.04.02. 20:05:30

szép volt Zs! ;)
süti beállítások módosítása