Miért is a hallgatàs?

2008.03.20. 21:47

Hàt az kérem azért van, mert a fènykèpezom adatkàbelét nem talàlom, pedig torténnek itt érdekes dolgok. Csak azèrt irok hogy tudjàtok, mèg nem patkoltam el, bàr a kantinos szakàcsok minden cselt bevetnek ellenem, és kozlekedni se egyszeru. Azèrt egyszer ebédeltem jol a hèten, amikor a szakàcsok sztràjkoltak, ès francia ès magyar paraszti konyhàk keresztezèsèvel kolbàszos bagettet ettem.

Tovàbbà sokan tudjàk màr, de leirom ide ise, hogy miért veszèlyes turorudit csempèszni a repulon. Nekem felvàgtàk a tàskàmat, ès 10 turorudival megkonnyitettèk. Valaki szerint bombànak nèztèk a francia èhenkoràszok vàmosok. En viszont itt szabadalmaztatok egy TuroRudi reklàmot.
Csapo! Repulotèri biztonsàgi embereket làtunk, akik nèzegetik az àtvilàgitott tàskàk kèpeit. Kés lofegyver, bomba, kolunbozo drogok haladnak el az àtvilàgitott tàskàkban, de oda se bagoznak. Egyszer hirtelen megàllitjàk a szalagot, ès nagyon nèznak valamit, majd kirohannak, szèttèpik a tàskàt, ès felkiàltanak: A Piros pottyos az igazi!, majd joizuen elfogyasztjàk.
Szerintem igy tortènt, màs logikus magyaràzat nincs. Van egy kèp is valahol, amin nàjlonzsàkba csomagolva hurcolom a vàllamon a borondomet, ami ugyan vicces, de màsnap izomlàzam lett tole.

A bejegyzés trackback címe:

https://silarde.blog.hu/api/trackback/id/tr53390014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása